SD existerar inte enligt statsministern

Debatt ,

SD:are är dumma.

SD:arnas rubricerade egenskaper gör att de mandat som sd fått i riksdag och kommuner därmed är ogiltiga. Detta har bestämts på centralt håll och demokratiskt förankrats i public service.

Sveriges statsminister har bekräftat förhållandet och konstaterat att SD är nazistiskt och därmed inte en del i svensk demokrati. Därmed finns inte deras mandat i fullmäktigeförsamlingar och liknande. Och den demokratiska situationen är därmed klarare! Till lättnad och båtnad för alla!

Att klippa bort de förvirrade stackarna som försöker protestera mot detta i tidningar etcetera är därför en i högsta grad demokratisk gärning. De klargöranden som gjorts av centrala partiledare, televisionsbolag, åsiktssorterande sydsvenska tidningsblad etcetera får därmed sin tydliga förankring. Basta!

    Eftersom Moderater har erkänt att SD:s mandat finns är moderater också dumma. Och de som tycker som Moderater får nöja sig med samma beteckning.

    De stackars vilseförda allianspolitikerna i Hässleholm får därmed finna sig i att krypa till det så kallade korset och sluta att betrakta SD-mandaten som existerande. Därmed återupprättas politiskt korrekta demokratiska förhållanden i även denna kommun.

    G Ruda

    Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.