SD existerar inte enligt statsministern

Debatt

SD:are är dumma.

SD:arnas rubricerade egenskaper gör att de mandat som sd fått i riksdag och kommuner därmed är ogiltiga. Detta har bestämts på centralt håll och demokratiskt förankrats i public service.

Sveriges statsminister har bekräftat förhållandet och konstaterat att SD är nazistiskt och därmed inte en del i svensk demokrati. Därmed finns inte deras mandat i fullmäktigeförsamlingar och liknande. Och den demokratiska situationen är därmed klarare! Till lättnad och båtnad för alla!

Att klippa bort de förvirrade stackarna som försöker protestera mot detta i tidningar etcetera är därför en i högsta grad demokratisk gärning. De klargöranden som gjorts av centrala partiledare, televisionsbolag, åsiktssorterande sydsvenska tidningsblad etcetera får därmed sin tydliga förankring. Basta!

Eftersom Moderater har erkänt att SD:s mandat finns är moderater också dumma. Och de som tycker som Moderater får nöja sig med samma beteckning.

De stackars vilseförda allianspolitikerna i Hässleholm får därmed finna sig i att krypa till det så kallade korset och sluta att betrakta SD-mandaten som existerande. Därmed återupprättas politiskt korrekta demokratiska förhållanden i även denna kommun.

G Ruda

Läsarnas kommentarer

Din kommentar tillhandahålls av Disqus och ska ej betraktas som redaktionellt material. Genom att kommentera på Kristianstadsbladet så godkänner du samtidigt våra regler.

På kristianstadsbladet.se är det möjligt att kommentera vissa artiklar. Dock tar vi bort möjligheten att kommentera artiklar med rättsrelaterat innehåll, till exempel domar och åtal. Vi hade den möjligheten tidigare, men fick då mängder med kommentarer med innehåll som vi inte kunde publicera.

För att kunna kommentera måste du ha ett användarkonto hos Disqus, vars verktyg för kommentarer används på kristianstadsbladet.se. På tider då Kristianstadsbladets webbredaktion inte är bemannad går det inte att kommentera artiklar på kristianstadsbladet.se

kristianstadsbladet.se tillämpar eftermoderering av läsarkommentarerna. Det innebär att den som skriver en kommentar får den publicerad i det närmaste omedelbart, men att kommentaren senare kan komma att modereras bort om den inte lever upp till riktlinjerna för läsarkommentarer på kristianstadsbladet.se.

Det innebär också att vid publiceringen är det den som skrivit kommentaren som är juridiskt ansvarig för dess innehåll och därmed kan bli anmäld för exempelvis förtal. Efter modereringen är det ansvarig utgivare på Kristianstadsbladet som bär det juridiska ansvaret.

Läsarkommentarer - riktlinjer

Vi har högt i tak.

Vi har en tillåtande grundinställning.

Vi vill att användarna ska komma till tals.

Men

Vi tillåter inte läsarkommentarer i samband med rättsrelaterade artiklar.

Vi publicerar inte läsarkommentarer där någon anklagas för brottslighet.

Vi publicerar inte läsarkommentarer med uppenbara osanningar.

Vi publicerar inte läsarkommentarer med uppenbara faktafel.

Vi publicerar inte läsarkommentarer med synpunkter eller åsikter som inte är relevanta för den diskuterade artikeln.

Vi publicerar inte läsarkommentarer om etnisk grupp, kön, sexuell läggning, politisk tillhörighet, yrke eller religion om det saknar betydelse i sammanhanget

Vi tillåter kritik mot personers handlingar och beslut. Etiska spelregler gäller.

Vi publicerar inte läsarkommentarer med uppgifter som vi av etiska skäl undvikit att publicera i den diskuterade artikeln.

Vi kan publicera länkar till andra webbplatser, men de ska vara relevanta för den diskuterade artikeln.

Vi rättar inte grammatiska fel, stavningsfel, meningsbyggnadsfel mm i läsarkommentarerna.