Bil voltade av vägen

Yngsjö Artikeln publicerades
Foto: Johan Nilsson/TT

En kvinna har fått föras till sjukhus efter att ha kolliderat med ett träd strax söder om Yngsjö.

Det var strax innan klockan 16 som olyckan inträffade på Stortrappsvägen söder om Yngsjö. Den kvinnliga föraren ska av okänd anledning ha tappat kontroll över fordonet och kolliderat med ett träd. Därefter ska bilen ha fortsatt in i några lastpallar innan den voltade.

– Kvinnan var vaken och talbar, men klagade över bröstsmärtor, säger Jörgen Mårtensson, styrkeledare vid räddningstjänsten i Åhus.

Räddningstjänsten fick hjälpa sjukvårdspersonalen att få ut kvinnan ur bilen. Hon har fått föras till sjukhus, men det ska handla om lindriga skador.

Bilen måste bärgas från platsen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.