Butiken Glitter återkallar en fluffig kanin

Kristianstad Artikeln publicerades

Den fluffiga kaninen har smådelar som kan lossna – därför återkallar nu butiken Glitter den mjuka nyckelringen.

”Vi har fått kännedom om att en säkerhetsbrist har upptäckts i en liknande nyckelring från annan leverantör, vilket kan ge upphov till att smådelar lossnar.” Detta skriver Glitter på sin hemsida.

Glitter har bland annat en butik på Östra Storgatan i Kristianstad.

Nyckelringen har sålt som rosa och grå kanin men det finns inga rapporterade fall om att någon kommit till skada av produkten.

Klicka på bilden för att se kaninen i sin helhet:

”Då säkerhet är av högsta prioritet för Glitter ber vi i förebyggande syfte att kunder som köpt nyckelringen i någon av våra butiker vänligen returnerar den till en valfri Glitter-butik mot annan vara eller full återbetalning. Inget kvitto behövs.”

I maj återkallade Glitter ett mobilskal som sålts under åren 2015 och 2016. Det har även ingått i vissa så kallade "Surprise Bag"-påsar som sålts mellan juni 2016 och april 2019. ”Mobilskalet innehåller en vätska och ifall mobilskalet går sönder och vätskan läcker kan den orsaka hudirritation.”

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.