Tycker du om att det kommer snö?

Kristianstad Artikeln publicerades

Nu kommer det lite snö i Skåne och i helgen förutspår SMHI mer snöfall efter den hittills milda vintern.

<span class="fig-caption-title">Lena Björk<span class="locale">, Tollarp:</span></span>INJECT_ARTICLE_MIDDLE_SIDEBAR– Jag älskar sol och värme, men efter mörkret som varit fram tills nu är det inte fel med lite snö så det i alla fall blir lite ljusare.
Foto:
Lena Björk, Tollarp:
– Jag älskar sol och värme, men efter mörkret som varit fram tills nu är det inte fel med lite snö så det i alla fall blir lite ljusare.
<p><span class="fig-caption-title">Lennart Björk<span class="locale">, Tollarp:</span></span>– Snöskottning är visserligen bra motion, men det är inte det roligaste jag vet, precis. Jag föredrar när det är varmt och skönt ute.<ul><div class="market-link-container">
  <div class="market-message-container">
          <h3> ERBJUDANDE </h3>
            <a href="#" data-unique-link="artikel" data-link-package="kb_digitalt_1kr" class="plus-marketing-button" target="_self" title="Fri tillgång till allt på kristianstadsbladet.se. Endast 1 krona första månaden. ">
        Fri tillgång till allt på kristianstadsbladet.se. Endast 1 krona första månaden. 
      </a>
      </div>
</div>
<div class="gptAd" id='div-gpt-ad-gm-ad-8' data-adtype="Artikelbanner" data-bwn="" style="display: none; ">
  <script>
    var divId = 'gm-ad-8';
    var contentIds = document.querySelector('meta[name="gmd:adspaces"]').getAttribute('content').split(',');
    googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-gm-ad-8'); });
  </script>
</div>
<div class="gptAd" id='div-gpt-ad-gm-ad-7' data-adtype="Mobil" data-bwn="" style="display: none; ">
  <script>
    var divId = 'gm-ad-7';
    var contentIds = document.querySelector('meta[name="gmd:adspaces"]').getAttribute('content').split(',');
    googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-gm-ad-7'); });
  </script>
</div>
</ul>
Foto:

Lennart Björk, Tollarp:– Snöskottning är visserligen bra motion, men det är inte det roligaste jag vet, precis. Jag föredrar när det är varmt och skönt ute.

<span class="fig-caption-title">Sandra Fraczek<span class="locale">, Kristianstad:</span></span>– Ja, jag älskar snön och tycker mycket om vita vintrar, även om snön gott kunde ha kommit tidigare, före årsskiftet.
Foto:
Sandra Fraczek, Kristianstad:– Ja, jag älskar snön och tycker mycket om vita vintrar, även om snön gott kunde ha kommit tidigare, före årsskiftet.
<span class="fig-caption-title">Olivia Håkansson<span class="locale">, Kristianstad:</span></span>– Nej, jag tycker om snö när det är jul, då är det mer passande. Men nu är det lite sent. Nu längtar man mer efter att vintern ska ta slut.
Foto:
Olivia Håkansson, Kristianstad:– Nej, jag tycker om snö när det är jul, då är det mer passande. Men nu är det lite sent. Nu längtar man mer efter att vintern ska ta slut.
<span class="fig-caption-title">Emil Fröjd<span class="locale">, Vittsjö:</span></span>– Ja, jag tycker att det är kul med snö! Då kan man hitta på roliga saker ihop med barnen till exempel.
Foto:
Emil Fröjd, Vittsjö:– Ja, jag tycker att det är kul med snö! Då kan man hitta på roliga saker ihop med barnen till exempel.