Tycker du om att det kommer snö?

Kristianstad Artikeln publicerades

Nu kommer det lite snö i Skåne och i helgen förutspår SMHI mer snöfall efter den hittills milda vintern.

<span class="fig-caption-title">Lena Björk<span class="locale">, Tollarp:</span></span>INJECT_ARTICLE_MIDDLE_SIDEBAR– Jag älskar sol och värme, men efter mörkret som varit fram tills nu är det inte fel med lite snö så det i alla fall blir lite ljusare.
Foto:
Lena Björk, Tollarp:
– Jag älskar sol och värme, men efter mörkret som varit fram tills nu är det inte fel med lite snö så det i alla fall blir lite ljusare.
<p><span class="fig-caption-title">Lennart Björk<span class="locale">, Tollarp:</span></span>– Snöskottning är visserligen bra motion, men det är inte det roligaste jag vet, precis. Jag föredrar när det är varmt och skönt ute.<ul><div class="market-link-container">
  <div class="market-message-container">
          <h3> ERBJUDANDE </h3>
            <a href="#" data-unique-link="artikel" data-link-package="kb_digitalt_1kr" class="plus-marketing-button" target="_self" title="Fri tillgång till allt på kristianstadsbladet.se. Endast 1 krona första månaden. ">
        Fri tillgång till allt på kristianstadsbladet.se. Endast 1 krona första månaden. 
      </a>
      </div>
</div>

<div class="gptAd mobile Artikelbanner " id='div-gpt-ad-gm-ad-8' data-adtype="Artikelbanner" data-bwn="Artikelbanner" style="display: none; ">
  <script>
    var divId = 'gm-ad-8';
    var contentIds = document.querySelector('meta[name="gmd:adspaces"]').getAttribute('content').split(',');
    googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-gm-ad-8'); });
  </script>
</div>

<div class="gptAd mobile Mobil " id='div-gpt-ad-gm-ad-7' data-adtype="Mobil" data-bwn="Mobil 2" style="display: none; ">
  <script>
    var divId = 'gm-ad-7';
    var contentIds = document.querySelector('meta[name="gmd:adspaces"]').getAttribute('content').split(',');
    googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-gm-ad-7'); });
  </script>
</div>
</ul>
Foto:

Lennart Björk, Tollarp:– Snöskottning är visserligen bra motion, men det är inte det roligaste jag vet, precis. Jag föredrar när det är varmt och skönt ute.

<span class="fig-caption-title">Sandra Fraczek<span class="locale">, Kristianstad:</span></span>– Ja, jag älskar snön och tycker mycket om vita vintrar, även om snön gott kunde ha kommit tidigare, före årsskiftet.
Foto:
Sandra Fraczek, Kristianstad:– Ja, jag älskar snön och tycker mycket om vita vintrar, även om snön gott kunde ha kommit tidigare, före årsskiftet.
<span class="fig-caption-title">Olivia Håkansson<span class="locale">, Kristianstad:</span></span>– Nej, jag tycker om snö när det är jul, då är det mer passande. Men nu är det lite sent. Nu längtar man mer efter att vintern ska ta slut.
Foto:
Olivia Håkansson, Kristianstad:– Nej, jag tycker om snö när det är jul, då är det mer passande. Men nu är det lite sent. Nu längtar man mer efter att vintern ska ta slut.
<span class="fig-caption-title">Emil Fröjd<span class="locale">, Vittsjö:</span></span>– Ja, jag tycker att det är kul med snö! Då kan man hitta på roliga saker ihop med barnen till exempel.
Foto:
Emil Fröjd, Vittsjö:– Ja, jag tycker att det är kul med snö! Då kan man hitta på roliga saker ihop med barnen till exempel.
Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.