Annons

Populär berättarteater kräver extraföreställning

Fullbokade föreställningar av berättarteatern på Västergårda gör att Ingvar Andersson sätter in en extra föreställning på söndag 21 juli.
Vinslöv • Publicerad 15 juli 2019
Ingvar Andersson när han bjöd på berättarteater förra sommaren.
Ingvar Andersson när han bjöd på berättarteater förra sommaren.Foto: Tommy Svensson

Årets föreställning heter ”Skånsk Pytt i Panna” och i och med söndagens ”extra portion” avslutas sommarens berättarteater mer positivt än den började.

Inför första helgen efter premiären drogs nämligen Ingvar Andersson tillfälligtvis av telefoniproblem vilket påverkade biljettbokningen så att en föreställning fick ställas in.

Annons

Nu på söndag får ytterligare åhörare chansen att ta del av texter av bland andra Piraten, Daniel Rydsjö och Max Lundgren. Enligt Ingvar Andersson har Daniel Rydsjö funnit gehör hos publiken.

– Han var väl inte så välkänd hos den stora allmänheten. Daniel Rydsjö var väl förtrogen med den skånska landsbygdens människor och deras vardagsliv och skrev på deras eget tungomål.

Liksom föregående år har Ingvar Andersson sällskap av sin dotter Maria Ingvarsdotter på scen.

Åsa BorglinSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons