Annons

Britterna om May: En skräpföreställning

Efter knappt tre år som premiärminister är Theresa May föga populär i Storbritannien. Oförmågan att få en lösning om brexit har tärt hårt på allmänhetens förtroende.
Storbritannien • Publicerad 24 maj 2019
Iain i Edinburgh kallar Theresa May för en "förfärlig premiärminister" - men är fascinerad över att hon hållit sig kvar så länge som hon har gjort.
Iain i Edinburgh kallar Theresa May för en "förfärlig premiärminister" - men är fascinerad över att hon hållit sig kvar så länge som hon har gjort.Foto: Wiktor Nummelin/TT

Så här säger några av de britter som TT träffade i torsdags.

– Hon har varit en förfärlig premiärminister – men jag tror att hon kommer att hänga sig kvar. Jag trodde att hon skulle ha avgått redan för 1,5 år sedan.

Annons

(Iain i Edinburgh – som inte vill uppge sitt efternamn – tror att brexit kommer att bli en "katastrof").

– Att försöka gissa något vad den här regeringen kommer att göra är omöjligt. Fast ärligt talat tror jag inte det skulle bli annorlunda med någon annan som premiärminister.

(Mark Ware i Newcastle, ursprungligen från Kanada, oroas över att brexitdebatten skapat en allt hårdare syn på invandrare i Storbritannien),

– Det är ju ett tufft jobb, men jag antar att hon kunde ha gjort det bättre.

(Rebecca Gillen i Edinburgh försöker vara diplomatisk om Theresa May).

– Jag har varit utomlands i nio månader så jag har inte hängt med i allt. Men hon varit riktigt usel. En självisk skräpföreställning.

(Lucy Fisher i Edinburgh skräder inte orden om premiärministern).

Wiktor Nummelin/TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons