Annons

Cavazza och Kygo släpper Avicii-hyllning

Musik • Publicerad 20 januari 2020
Sandro Cavazza framför här låten "Forever yours (Avicii tribute)" i Friends Arena i december förra året.
Sandro Cavazza framför här låten "Forever yours (Avicii tribute)" i Friends Arena i december förra året.Foto: Erik Simander/TT

Sångaren Sandro Cavazza och dj-stjärnan Kygo släpper låten "Forever yours (Avicii tribute)". Det är en hyllning till vännen Tim Bergling, alias Avicii. Ursprungligen var det en demo som Cavazza spelade upp för Bergling under en bilresa på väg till Ultrafestivalen i Miami 2016.

Avicii spelade oväntat demoversionen under festivalen och jobbade senare vidare på den innan han gick bort i april 2018. Nu har Sandro Cavazza producerat en ny version av låten tillsammans med Kygo. Tillsammans med låten släpps en video där de berättar om processen och om vad Tim Bergling har betytt för dem båda.

Annons

Dessutom släpps videon från Friends Arena, där Sandro Cavazza för första gången framförde låten live, under hyllningskvällen Avicii Tribute Concert i början av december.

Intäkterna från "Forever yours" går till stiftelsen Tim Bergling Foundation.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons