Annons
Ronneby

Gyllene Tider ställer in spelning i Ronneby

Gyllene Tider ställer in fredagskvällens spelning i Ronneby. Ny konsert är inbokad om två veckor.
Ronneby • Publicerad 19 juli 2019 • Uppdaterad 20 juli 2019
Per Gessle.
Per Gessle.Foto: Jonas Lindstedt/TT

”Tyvärr måste vi meddela att Gyllene Tider tvingas flytta sina konserter i Ronneby ikväll och Kalmar imorgon lördag 20 juli på grund av sjukdom.”

Det skriver Live Nation i ett pressmeddelande.

Annons

Orsaken är att sångaren Per Gessle blivit sjuk.

"Med hög feber och influensa blev det tyvärr omöjligt att genomföra helgens två konserter och Per är givetvis förkrossad över detta men hoppas att få möta publiken i Ronneby och Kalmar på nya datum. Vi beklagar detta och hoppas Per tillfrisknar snabbt", skriver arrangören i ett pressmeddelande.

– Det är givetvis jättetråkigt att två konserter måste ställas in på grund av sjukdom. Men vi är glada att vi har lyckats få till två nya datum och hoppas att vi ser alla den 5 augusti i Kalmar och den 6 augusti i Ronneby istället, säger Alexander Kihlström på Live Nation.

Det är oklart var bandet befinner sig.

Biljetter som köpts till helgens konserter är även giltiga till de nya datumen, enligt Live Nation.

BLT har varit i kontakt med bandets management, som meddelar att det inte finns någon ytterligare information i nuläget utan de hänvisar till pressmeddelandet.

Här saknas innehåll

Texten uppdateras.

Jens OlanderSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons