Låt hundbajset stanna hemma

Fritid Artikeln publicerades
Inte så trevligt.
Foto: Stian Lysberg,Solum
Inte så trevligt.

Hur tänkte du, eller rättare sagt tänkte du över huvud taget?

I tisdagskväll när jag som vanligt tog en promenad mötte jag ett par som var ute och rastade sin hund. Kvinnan stod och tog upp hundbajset och jag tänkte för mig själv; va skönt att det finns dom som gör rätt! Döm om min förvåning när hon en liten bit längre fram vid ett elhus kastar in påsen i skogen …

Du borde skämmas, det hade faktiskt varit bättre att låta hundbajset ligga kvar i skogen utan plastpåsen! Om det nu är så fruktansvärt jobbigt att ta med sig påsen hem så låt hellre hunden bajsa hemma i er trädgård så får du se hur mycket det blir av det efter några veckor.

Ewa Elowsson

Åhus

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.