Sponsrat innehåll

ANNONS HEDIN BIL

Rekordförsäljning gör att bilfirman behöver nyanställa

Den här texten är en annons. Den är inte skriven av tidningens journalister.
Verkstadschefen på Hedin Bil Bilvaruhuset, Pierre Svensson, visar hur alla på firman kan följa det smidiga arbetet i verkstaden.
Verkstadschefen på Hedin Bil Bilvaruhuset, Pierre Svensson, visar hur alla på firman kan följa det smidiga arbetet i verkstaden.

Det går bra för Hedin Bil. Nu tar företaget nästa steg och vill anställa fyra nya personbilstekniker. Här väntar personlig utveckling, trevliga kollegor och spetsutbildning inom den allra senaste tekniken.

En splitter ny bilhall för Kia är nyligen invigd. Premiärveckan sålde Hedin Bil i Kristianstad över 85 bilar och satte nytt rekord.

– Det är verkligen en succé för Kia som nu är trea efter Volvo och Volkswagen vad det gäller nya bilar, säger Henrik Olsson som är chef för Bilvaruhuset på Härlöv.

– Nu behöver vi nyanställa ytterligare fyra personbilstekniker. Och vi kan lova en kanontrevlig arbetsplats.

Hedin Bil ute på Härlöv säljer och servar förutom KIA också Opel, Subaru, Fiat, Jeep, Mitsubishi, Dodge, Chevrolet, RAM och SAAB. Den senare hade ju sin storhetstid härute när det stod Bilcity på skylten. Nu är namnet Hedin Bil, Bilvaruhuset. För även om biltekniker är lite av en bristvara, så är Henrik full av entusiasm. Förr hette det bilmekaniker, men nu är det inte lika mycket skiftnyckel och oljiga fingrar. Jobbet är numera mer baserat på datorer.

– Det har gjort jobbet mycket roligare. Det har helt enkelt blivit lite ingenjörskänsla runt verkstadsjobbet, berättar Henrik Olsson.

Vilken profil ser du att era nya personbilstekniker ska ha?

– De har gått en fordonsteknisk utbildning och jobbat i några år. Nu vill de framåt. De vill bli bäst helt enkelt, säger Henrik och förtydligar:

– Det här gör vi tillsammans. De kommer att få specialutbildning på de olika bilmärkena. Det är spetskompetens vi pratar om.

Verkstadschefen Pierre Svensson instämmer helhjärtat.

– Vi investerar mycket pengar i att göra våra tekniker till branschens skickligaste. Alla arbetsplatser pratar om ”teamwork” och ”laganda”, men här är det på riktigt. Vi delar inte upp oss på verkstad, försäljning eller ekonomi. Vi är ett företag och jobbar tillsammans. När det går bra så firar vi. Och vi biter ihop och löser alla frågor tillsammans. Och med handen på hjärtat kan jag säga att även när jag är ledig så längtar jag en hel del till jobbet, säger verkstadschefen Pierre Svensson och skiner ikapp med de nypolerade bilarna.

– Så hör gärna av er eller tipsa någon du känner.

Vill du jobba som biltekniker på Hedin Bil? Maila till verkstadschefen Pierre Svensson: pierre.svensson@hedinbil.se

Besök hemsidan: Hedin Bil Kristianstad

Läs också: Därför växer KIA snabbare än andra

HEDIN BIL

Bland de största i Norden

• Koncernen I.A. Hedin Bil är en av Nordens största privatägda bilåterförsäljare. I portföljen finns ett 30-tal varumärken och bolaget tillhandahåller fullservice för såväl privat- som företagskunder.

• Finansiering, service och försäkring är några av de komponenter i den helhetslösning som erbjuds.

• Försäljningen 2017 uppgick till 12,7 miljarder SEK och antalet anställda var drygt 2 700.

Mer på www.hedinbil.se

Visa mer...