Annons

Supporterföreningens smäll – pengarna borta

Ishockey • Publicerad 13 augusti 2019
SHL-klubben Malmös officiella supporterförening har blivit av med alla sina pengar efter att ha blivit utsatt för misstänkt förskingring. Arkivbild.
SHL-klubben Malmös officiella supporterförening har blivit av med alla sina pengar efter att ha blivit utsatt för misstänkt förskingring. Arkivbild.Foto: Anders Bjurö/TT

SHL-klubben Malmös officiella supporterförening, Redhawks Support, har blivit utsatt för en misstänkt förskingring. Inför den stundande hockeysäsongen är alla pengar borta samtidigt som supporterföreningen har skulder från bland annat bussresor i slutet av förra säsongen.

”Det är den hårda sanningen, och en polisanmälan är gjord”, skriver man i ett mejl till sina medlemmar.

Annons

För att täcka upp för den tuffa ekonomiska situationen har Malmö lånat ut pengar.

"Det som hänt är jättetråkigt, för alla inblandade, men det är också i dessa tuffa situationer som vi visar vad vi går för. Tillsammans bevisar vi att vi är starka", säger klubbens vd och sportchef Patrik Sylvegård i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons