Annons

Duo förlänger med KIK

Målvakten Oliver Tornerefelt och backen Viktor Wahldén blir kvar i KIK.
Ishockey/Kristianstad • Publicerad 29 april 2018
Kristianstads ishall förblir hemmahall för Viktor Wahldén.
Kristianstads ishall förblir hemmahall för Viktor Wahldén.Foto: Lasse Ottosson

Tidigare under lördagen stod det klart att centern Daniel Andersson och forwarden William Wikman lämnar Kristianstads IK. Men på lördagskvällen kom lite mer positiva besked för KIK-fansen.

Det står nämligen klart att den defensivt skicklige backen Viktor Wahldén har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med KIK. Wahldén levererade även en del offensivt och gjorde totalt 13 poäng (5+8) poäng under säsongen.

Annons

Nu blir han alltså kvar i KIK i minst två säsonger till.

– Jag är oerhört glad över att få representera Kristianstad i ytterligare två år. Jag trivs bra i föreningen och även utanför med familj, jobb och studier så den här lösningen passar mig perfekt. En intressant nystart för klubben som jag gärna vill vara med på, säger Wahldén till KIK:s hemsida.

Även målvaktslöftet Oliver Tornerefelt, som kom till KIK i december från Tyringe när Joakim Strandberg skadade sig, har skrivit på för två nya KIK-år.

Det blev två inhopp i allettan södra för 19-åringens del.

Daniel GrozdanovskiSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons