Annons

Förre Vinslövsspelaren klar för OV Helsingborg

Sebastian Hansson, som de två senaste säsongerna spelat i allsvenska Anderstorp, byter upp sig. 26-åringen är klar för OV Helsingborg, nykomling i Handbollsligan.
Handboll/Kristianstad • Publicerad 12 april 2019
Sebastian Hansson.
Sebastian Hansson.Foto: Lasse Ottosson

För knappt två år sedan lämnade Sebastian Hansson Vinslövs HK för en satsning i allsvenska Anderstorp. Nu byter han klubb igen, den här gången för OV Helsingborg.

"Vi har haft ögonen på Sebastian under en period där speciellt hans mångsidighet fångat vårt intresse. Han har spetskvalitéer i fråga om både längd och fysik men även ett väl etablerat målsinne", säger Filip Karlsson, sportchef i OV Helsingborg, till klubbens hemsida.

Annons

Sebastian Hansson:

"Jag har alltid haft som målsättning att spela i Sveriges högsta serie och ser fram emot att förverkliga denna min dröm tillsammans med OV Helsingborg."

Robin NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons