Annons

Sörensen petad från danska EM-truppen

Det blev den väntade utgången när den danske förbundskaptenen Nikolaj Jakobsen presenterade Danmarks slutgiltiga EM-trupp. IFK Kristianstads Tim Sörensen petas till förmån för storstjärnorna Lasse Svan och Hans Lindberg.
Handboll/Kristianstad • Publicerad 15 december 2017
Tim Sörensen.
Tim Sörensen.Foto: Bosse Nilsson

Tim Sörensen, som har gjort en fin höst i IFK, var uttagen i Danmarks bruttotrupp inför EM i Kroatien i januari. Men när truppen bantades till 17 spelare försvann som väntat Tim Sörensen.

”Det är en bra och erfaren trupp som också innehåller några unga spelare, och i mina ögon är det de bästa spelarna vi har den danska ligan just nu”, säger förbundskaptenen Nikolaj Jacobsen till haandbold.dk.

I den norska bruttotruppen finns IFK-spelaren Inge Aas Eriksen med och i den isländska finns både Arnar Freyr Arnarsson och Olafur Gudmundsson. Både Norges och Islands slutgiltiga EM-trupp kommer att spikas senare i december.

Robin NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons