Zlatan: "Skadan värre än vad folk visste"

Fotboll Artikeln publicerades
Zlatan tackar på Facebook alla som har stöttat och hjälpt honom tillbaka efter den sju månader långa skadeperioden och avslöjar samtidigt att skadan var värre än vad som framkommit.
Foto:CARL RECINE
Zlatan tackar på Facebook alla som har stöttat och hjälpt honom tillbaka efter den sju månader långa skadeperioden och avslöjar samtidigt att skadan var värre än vad som framkommit.

Zlatan Ibrahimovics knäskada var värre än vad som har framkommit.

– Om folk visste vilken slags skada jag haft skulle de inte tro att det var sant, säger han till Manchester Uniteds tv-kanal.

Zlatan Ibrahimovics comeback sju månader efter den svåra knäskadan överraskade många som räknade med en längre skadefrånvaro för anfallsstjärnan.

Nu berättar Ibrahimovic att skadan värre ännu värre än vad som har framkommit.

– Folk tror att jag bara hade en korsbandsskada, men jag har mer saker i knäet som var skadat, säger han till MUTV.

– Jag ville hålla det för mig själv eftersom världen inte behöver veta allt – det är känsligt.

Efter comebackmatchen var Ibrahimovic märkbart glad och nöjd och sent på kvällen tackade han alla som stöttat honom under skadeperioden i ett inlägg i sociala medier.

"Tack till alla som har funnits vid min sida de senaste månaderna. Tack till min familj, min tränare, mina lagkamrater, Mino, Dario Fort, Dahan, Dr Fu, Dr Volker, Manchester United och viktigaste av allt mina fans", skriver Ibrahimovic.

Han skriver också att hans återkomst från skadan inte har varit ett enmansjobb och att han inte hade spelat fotboll i dag om det inte vore för allt stöd. "Så från djupet av mitt hjärta Tack och jag älskar er".

I tv-intervjun förklarar Ibrahimovic att han aldrig funderade på att lägga av.

– Jag är envis när det gäller att nå de mål jag sätter upp och det var att komma tillbaka så starkt som möjligt. Det fanns inget val.